Blog

Beton Kovası Modelleri ve Fiyatları

Beton Kovası Modelleri ve Fiyatları; İnşaat ve şantiye alanlarında betonların iş güvenliğine uygun şekilde dökülmesi için kullanılır. Beton kovasına koyulan beton, klape kapaklar ve hortum yardımıyla beton döküm işlemi yapılır. Beton kovalarının bir emniyet mekanizması vardır ve emniyet kolunu kaldırmadan harç döküm işlemi yapılmaz. Şantiye Donanımları, inşaatlardaki betonların iş yapmayı engellemeyecek şekilde dökülmesi için güvenli, uygun maliyetli ve hızlı çözümler sunar.

Beton Kovası Nedir?

İnşaat ve şantiye alanlarında iş sürecini hızlandıran, yüksek taşıma kapasitesi ve sunduğu kolaylık nedeniyle tercih edilir. Beton harç taşıma kovası, harç taşıma kovası ve beton kazanı gibi isimlerle de kullanılan beton kovası şantiye ve inşaat alanlarında iş güvenliği açısından da oldukça önemlidir. Şantiyelerde beton dökümü yapılırken beton mikserinin veya pompasının ulaşamadığı yerlerde, beton, kum, çakıl, harç gibi yapı malzemelerini taşımak için kule vince bağlı olarak kullanılır ve betonun istenilen alana ulaşmasını sağlar. Beton kovası, kolon ve kiriş aralarına harç akışını, harcın belli merkezlere dökülmesinde önemli bir aktarma aracıdır.

Beton Kovası Nerede Kullanılır?

İnşaat alanlarında önemli olan beton kovasının kullanıldığı birçok alan vardır. Bu alanlar; bina inşaatları, AVM inşaatları, hidroelektrik ve termik santraller, liman ve iskele inşaatları, metro inşaatları, tünel inşaatları, cami inşatları, stadyum inşaatları, kule yapımı, baca içi beton dökümü, helikopterde beton dökümü, bina çatılarına ve istinat duvarlarına mıcır sermek gibi birçok farklı alanda kullanılır.

Beton Kovası Modelleri ve Fiyatları Özellikleri

Şantiye Donanımları olarak ürettiğimiz beton kovalarının özellikleri ise;

• İstenen “RAL” kodunda endüstriyel boyama ya da galvaniz kaplama üretim seçeneği
• %100 kaynaklı çelik malzeme
• 5 farklı standart model, talebe bağlı olarak farklı boyutlarda tasarım ve üretim seçenekleri
• Güvenlik, sağlamlık ve uzun ömürlülük testlerinden onaylı
• Kolay açılır, kapanır kapak sistemi
• CE sertifikalı

İnşaat ve şantiye alanlarında beton kovası kullanılırken, bağlantı yerlerinin uygun tonajda ve bu bağlantıların düzgün olmasına dikkat etmek gerekir. Ayrıca halat ya da zincirlerin deforme olmamasına ve tonajlarına uygun şekilde kullanılması gerekir. Beton kovası kullanım yapıldıktan sonra yıkanmalı ve kalıp yağı ile yağlanmalıdır. Yapılan bakım beton kovasının kullanım ömrünü uzatır. Şantiye Donanımları olarak üretim ve satışını yaptığımız beton kovası modelleri ve fiyatları incelemek için ve özel tasarım taleplerinde bulunmak için https://www.santiyedonanimlari.com/urun/beton-kovasi/ web sitemizi ziyaret edin.

webadmin

Recent Posts

Şantiye Alanlarında Güvenliğinizi Sağlayacak Ürünler

ortamlarıdır. Bu ortamlarda güvenlik, projelerin başarıyla tamamlanmasının anahtarıdır. Etkili bir şantiye güvenliği stratejisi, hem yasal…

3 ay ago

İnşaatlarda Hangi Tür Moloz Atma Bacası / Moloz Kule Tercih Edilmelidir?

İnşaat sektörü, sürekli değişen ve gelişen bir alandır. Bu alanda kullanılan ekipmanlar, projenin verimliliği ve…

7 ay ago

Malzeme/Yük Çıkarma Platformları: İnşaatlarda Güvenli ve Etkili Çözüm

İnşaat sektörü, dinamik bir yapıya sahip olan ve sürekli değişen şartlara ayak uydurması gereken bir…

7 ay ago

Şantiye Ürünleri: Şantiye Alanlarında İşinizi Kolaylaştıracak Ürünler

İnşaat projeleri, genellikle karmaşık ve zorlu süreçlerdir. Ancak, doğru ekipman ve araçlarla, bu süreçler daha…

9 ay ago

Yük Traversi: İnşaat Alanlarının Olmazsa Olmazı

Yük traversi, özellikle inşaat alanlarında kullanılan, ağır yüklerin taşınması ve konumlandırılmasında hayati önem taşıyan bir…

10 ay ago

Lastik Güvenlik Kafesi Nedir ve Niçin Kullanılır?

Lastik güvenlik kafesi, lastik şişmesi sırasında meydana gelen patlamaların neden olduğu olası riskleri en aza…

11 ay ago